Cjenik

 • MASAŽE

  Osnovna svrha masaže je uspostavljenje i očuvanje ravnoteže tijela, uma i duha. U kvalitetnoj masaži ne postoji "homogenost", svaka masaža bi trebala biti individualna, kreirana prema poteškoćama ili potrebama klijenta. Dobro kreirana masaža utječe na sve strukture tijela djelujući direktno na mišićni sustav, omogućavajući poboljšanje mišićnog tonusa, smanjenje napetosti, stimulaciju krvnog i limfnog sustava, zglobovi postaju gipkiji i rasterećeniji, a masaža trbuha blagotvorno djeluje na rad tankog i debelog crijeva, bubrega, jetre i slezene.

  Usluga Cijena
  KLASIČNA RUČNA MASAŽA - CIJELO TIJELO (60 minuta) 300,00 kn
  KLASIČNA RUČNA MASAŽA - LEĐA (30 minuta) 150,00 kn
  KLASIČNA RUČNA MASAŽA - LICE (30 minuta) 150,00 kn

  Masaža vrućim kamenjem je masažna tehnika kojom dolazi do uravnoteženog stanja cijelog organizma. Stoljećima čovječanstvo pripisuje kamenju terapeutski učinak koji se konstantno znanstveno dokazuje. Masaža vrućim kamenjem ima izniman efekt drenaže i izbacivanja štetnih tvari iz organizma, blagotvorno djeluje protiv stresa i napetosti te zakočenosti mišića, loše cirkulacije, raznih reumatskih stanja, boli u leđima, anksioznosti, nesanice i depresija.

  Usluga Cijena
  MASAŽA VRUĆIM KAMENJEM 450,00 kn

  Raindrop može biti odličan odabir za djelovanje na opće raspoloženje i opuštanje, u stanjima stresa i nervoze, živčane iscrpljenosti, nesanice, kod manjih iskrivljenja kralježnice (skolioza, kifoza, lumbo-ishijalgije) ili nelagode i boli u leđima, kod sklonosti infekcijama, kao prevencija nastanka prehlada i gripe te kod prisutnosti autuoimunih bolesti (multipla skleroza, reumatoidni artritis...).

  Usluga Cijena
  RAINDROP MASAŽA (60 minuta) 400,00 kn
 • AROMATERAPIJA PROGRAM

  Masaža mješavinama baznih ulja s eteričnim uljima je najpotpunija aromaterapijska metoda. Takva masaža je izuzetno ugodna primjena eteričnih ulja koja u holistički tretman, osim prednosti same masaže kao terapijskog postupka, objedinjuje blagotvorni dodir ljudskih ruku, terapijsko djelovanje eteričnih ulja i empatiju terapeuta.

  Usluga Cijena
  AROMATRETMAN - CIJELO TIJELO (60 minuta) 400,00 kn
  AROMATRETMAN - LEĐA (30 minuta) 200,00 kn
  AROMATRETMAN - LICE (60 minuta) 250,00 kn
  PEELING, MASAŽA, MASKA, (60 minuta) 250,00 kn

  Antistresna masaža je jedan od načina da na ugodan način reduciramo ili uklonimo stres. U antistresnoj masaži koristi se kombinacija kvalitetnih eteričnih ulja koja djeluju sinergijski poput matičnjaka, ylang ylanga, vetivera, narda, rimske kamilice... koji pomažu kod nervoza, stresa, stresnih tahikardija, psihičkih šokova, umora, tjeskobe, depresije. U antistresnoj ručnoj masaži se koriste dugi i spori pokreti kojima se nastoji smiriti, opustiti tijelo te istegnuti zgrčene mišiće koji nastaju kao posljedica stresa.

  Usluga Cijena
  ANTISTRES MASAŽA - CIJELO TIJELO (60 minuta) 500,00 kn
 • ANTICELULITNI PROGRAM

  Anticelulitnom ručnom masažom se poboljšava poremećena mikrocirkulacija, stimulira metabolizam i limfni sustav, te se ubrzava izlučivanje štetnih tvari. Pomaže ubrzanom i poboljšanom prodiranju aktivnih djelatnih tvari iz anticelulitnih krema i drenažnih ulja. Osnovni smisao aktivnih sastojaka u anticelulitnim pripravcima je djelovanje na metabolizam adipocita (masnih stanica) i poticanje lipolize (razgradnje masti) te stimulacija krvne i limfatičke cirkulacije što postižemo maceratima bršljana i gotu kole, te eteričnim uljima poput atlaskog cedra, čempresa, ljekovite kadulje, ružmarina kt. cineol...

  Usluga Cijena
  ANTICELULITNI PAKET (30 minuta) 10 x 200,00 kn

COPYRIGHT © Aromatic Touch Of Nature 2017